B&B THE GREEN CRUACHAN


Vegetarisch Continentaal Buffet Ontbijt

Hondvriendelijk

Bed & Breakfast The Green Cruachan is gelegen in Stoer (Assynt), 13 km ten noorden van Lochinver, in de Noord-Westelijke Hooglanden van Schotland, direct aan de populaire toeristische route, Scotland's Route 66. Wij zijn hond vriendelijk en uw hond mag gratis verblijven, maar wel graag even van tevoren aangeven.

 

Onze gezellige, informele accommodatie ligt in een rustige en landelijke omgeving, maar niettemin kan de hoofdstad van de Hooglanden, Inverness, worden bereikt in 2,5 uur.

 

De B & B, de voormalige woning van de lokale dominee, is nu een comfortabel guesthouse met vier slaapkamers. Elke kamer is smaakvol gerenoveerd en zeer persoonlijk ingericht om de Schotse stijl te weerspiegelen. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer en beschikken over de gebruikelijke faciliteiten, zoals koffie en thee, gratis WiFi in alle kamers en een televisie. Ons ontbijt is volledig vegetarisch en wordt geserveerd in buffetvorm met de beste lokale producten die beschikbaar zijn.

 

Er kunnen maximaal twee personen slapen in onze kamers en gasten vanaf 18 jaar zijn welkom. Wij accepteren geen motorrijders.


 

Check in:

  • Tussen 16.00 en 19.00, buiten deze tijden zijn we er niet.

Diner:

  • U kunt eten bij Kylesku Hotel (20 miles ten noorden van onze B&B) of bij Peet's Restaurant in Lochinver (7 miles ten zuiden van onze B&B), maar hou er rekening mee dat het erg druk kan zijn en dat u van tevoren moet reserveren.
  • We kunnen u voorzien van servies, bestek en glazen als u uw eigen drankjes en eten mee wilt nemen, maar houd er rekening mee dat er geen keuken beschikbaar is om een warme maaltijd te bereiden.

Bed and Breakfast Highlands of Scotland NC500 Book Now